Connought-KL Central-Bdr Tun Razak

Semalam, lepas keje, keluar dinner dengan adik-adik (ex-usm).Maria,kecik and azman (lija tak jadi join ;( ).erm, jemput dieorg kat Salak Selatan LRT Station, then gi Desa Petaling,umah kecik (amik brg) then singgah masjid,solat Maghrib. Azman gerak asing coz die dari Ampang. kiteorg nk gi mkn KFC bdr tun razak, dekat ngan Stadium Bola Sepak KL, opposite HUKM. haha…nak dijadikan cerita, si Azman ni sesat lagi, walaupun dia dah ada dekat sangat dengan area Stadium tu. teringat pulak peristiwa 5 jun lepas, plan nk dinner at McD taman connought. dia terlepas u-turn nk ke McD tu. call laa kite ni untuk bagi guidance kt dia.alih-alih dia sampai ke KL central.how? panjang ceritanya.i n kecik pun kuar dari mcD dan bergerak utk gi amik die kt KL central tu (takut die sesat lagi) dan balik semula ke mcD yang sama.susah nk lupa peristiwa mlm 5 jun tu.apatah lagi semalam berulang kembali,tp nasib baik laa dia tak drive sampai ke KL central.hehehe…azman,azman…lepas ni kalo nk ke mana-mana, kena bagi map dekat dia…hopefully tak sesat lagi…..hehehe..punya laa khusyuk drive sampai signboard pun tak nampak,bukan tu je,signboard HUKM yang besar lagi tinggi tu pun dia tak nampak.kelakar betul.tapi itulah, kalau tak sesat sampai bila pun kita takkan belajar.macam i jugak,masa first time drive dlm KL,pernah jugak sesat,tp alert dengan signboard.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s