Updates!!!

Hahahah…dah lama tak update blog. been busy with work. terlalu banyak keja smpai bukan setakat blog, photo editing pun dah lama tak buat. photography lagi la. langsung xada kesempatan. haishhhhhh….mcm tu la…selagi belum tutup mata, keja keja dan keja.

need a vacation actually. last sekali pi holiday kat Pangkor Island. 3 hari 2 malam. beaching and water activity. and relax je. wonderful and beautiful days we had🙂 bila dapat pegi lagi pun tak tau la….🙂

just beberapa hari ja lagi tahun 2011 bakal pergi, datang pula 2012. cepatnya masa berlalu. tahun 2011 tak terasa sangat sebab kalut ja lebih,hehehee.aduhai….makin tahun meningkat, makin bertambah la umur ni. harapnya apa yang dirancang untuk 2011 yang tak terlaksana akan mencapai matlamatnya pada tahun 2012. rancang ja buatnya tak. carry forward to the next coming year heheheh  bole plak macam tu ye.

Hope apa yang dinantikan datang dengan cara yang sebaik-baiknya. Amin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s