Muvie belum start, popcorn dan tinggal separuh!

Hello everyone!! just wanna update my activities for the last few days. nothing much actually, last week 2 hari je masuk office (betul2 masuk office), selebihnya attend meeting (outstation, @AG.AlorStar)  n kursus induksi (dalaman PTSB). selain boleh rehat kan minda, dapat jugak lari kejap dari menghadap keja yang tak penah luak (semakin hari makin bertambah keja baru coz byk jawatan baru kena pegang). admin system itu, system ini n MML (adik-beradik MMA). Dan julung-julung kalinya ari khamis lepas aku balik awal…time off kul 4.30, kebiasaan balik lewat, tp that day lepas kursus terus thumbprint n blah balik…hahaha. plan nak masuk office, tapi aku terus balik akhirnya. mungkin sebab letih, sehari sebelum tu dh penat giler satu ari kat luar kawasan.

Meeting/Taklimat/Hands-On system @AG.AlorStar (14.10.09)

started at 8.30am….patutnya habis kul 4.30 tapi memandangkan semua yang hadir bijak2 belaka, so hands-on selesai jam 12.00 noon. ape lagi, lepas lunch yg telah disediakan, me n d’others (semua 5 from PTSB) jalan-jalan habiskan duit @Pekan Rabu. Aku beli cakar ayam n …………..(rahsia). then on the way blk Kulim, singgah makan laksa @Tol.As. boleh tahan sedapnyer (thanks to Zam)!!!!

Kursus Induksi (13 n 15.10.09)

cam biasa, pasang telinga, tahan mata jangan kasi pejam, control mulut supaya tak menguap!!! but alhamdulillah, semuanya berjalan lancar. dapat kenal staf/pensyarah dengan lebih dekat (sebelum ni kenal gitu2 jer). dapat release tension, main teka-teki n personality games (klaka!!!).

Weekend n muvee (17.10.09)

hari deepavali, my sis kuar ngn kwn die, walid pulak gi KL (jengok cucu n amik my mom, yg masih ada dekat sn), me n bro pulak kuar lepas dia abis tuition. tengok Cloudy with a chance of meatballs n makan2. time tengok muvee tu, me n my bro makan popcorn smapai tinggal separuh, padahal muvee belum start lagik…hahaha…salah muvee lambat tayang or??? then b4/after muvee, sempat window n shopping sket (hahaha).

cloudy

bumblebee

p/s: great weekend, tp lagi best kalo my mom ada….MISS her so MUCH……(cant wait to see her 2morro morning!!!)

2 thoughts on “Muvie belum start, popcorn dan tinggal separuh!

  1. laaaaa

    ingat aku sorang jer KAKI WAYANG..

    aku boleh kata TIAP TIAP MINGGU pi tempat tu
    LAST WAYANG AKU TENGOK “SURROGATES”

    tapi aku selalu pi waktu time lunch
    orang lain makan aku tengok wayang
    selalu aku pi hari rabu
    tiket murah….sekali POP CORN

    kalau pi tengok wayang
    CUBA pi kat JUSCO BANDAR PERDA
    ATAU SUNWAY CARNIVAL SEBERANG JAYA
    tu la port aku……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s