New post, new office…

36 mict

Hello people..
dah lama rasanya tak update blog. Last aku upload gambar time jalan-jalan cari makan kat Putrajaya. tu pun awal march kalo tak silap. bukan apa, sejak dapat new post and new office (Politeknik di Kulim, Kedah) ni aku dapat byk tasks. lepas satu satu assignment nak kena siapkan. Kebetulan dalam bulan April (20-23 April 09) ni unit sistem maklumat akan anjurkan minggu ICT 2009 so kena banyak benda nak kena buat so that program tu berjalan lancar. Web MICT kena update, posters, streamers and tags untuk AJK penganjur nak kena design. Alhamdulillah semua nya dah settle tinggal lagi nak lancarkan saja program tu. Walaupun hanya diperingkat Poli Kulim, namun persiapannya agak besar jugak. Huhuhuhu…then sibuk pulak untuk majlis konvokesyen Politeknik kali ke-4. Lepas konvo pulak nak kena update laman web dan tukar template. phieww….tak tertanggung rasanya. then bulan june ni pulak nak kena attend course HRMIS kat PD, pas tu CCNA (networking) kat PSP (Poli Sbrg. Perai)…. haaaaaaaaaaaaaaaaaa…. busy… busy dan busy…. ;)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s