Migraine, Gastrik?

Hello people. Dalam minggu ni badan tak berapa nak sihat sgt. Migraine tak mo baik since monday. Ceritanya begini. Monday lepas I ada meeting, cam biasa laa…masuk ofis pagi tu tak gi breakfast pun cos ada doc nk kena prepare b4 masuk meeting room. then kul 9.20 gerajk gi bilik mesyuarat, meeting start kul 9.30. masa tu perut dah mula meragam  mintak diisi.tp dek kerana meeting tahan je la. tunggu punya tunggu chairperson tak masuk2 lagi. sampai kul 10.00 baru secretary datang inform meeting start kul 10.30, chairperson ada hal lain nk kena settle. and suh semua yang ada makan dulu (biasa la meeting kerajaan ada jamuan). dh la mkn lmbt, meeting habis kul 1.30. lunch pun tak pegi sebab perut dh masuk angin, naik pulak ke kepala. dah tak bleh nak masuk makanan dah dlm perut, kalo masuk jugak sure muntah. huhu. sakit tu Tuhan je la yg tau. Esoknye gi clinic and buat medical checkup sekali. Migraine dah mmg ada, and yang tak sedap didengar, I dpt gastric balik. perut dah terlalu banyak angin. bertambah stress I dibuatnya. dah la byk benda lain nk fikir. ish….sabar je la. skang ni perut tak bleh nk terima mknan lagi, try amik soft food je. nk diet punya pasal sampai dapat sakit. sadisnya.
p/s: Tak serik-serik walaupun dok kena marah ngn Miss Mgr and Cikgu. Hehehe. Sabar je la ek.


One thought on “Migraine, Gastrik?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s