Pasting updates

Hello people….almost a month tak update blog….CUTI-CUTI MALAYSIA. Uhuks….bukan saja2 cuti….

13-17 November: Balik kampung. Busy with little sister’s(Nad) wedding.

18 November: MC-demam. May be sebab terlalu penat time kenduri kahwin tu

19 November: Back to office (badan still rasa tak sedap)

20-30 November: Terjebak dalam demam campak (chicken pox). Dapat cuti yang sangat panjang.

1st of December I dah start kerja balik. rasanya dah fully recovered, alhamdulillah walaupun parut campak di muka and badan belum hilang lagi. Makan still pantang lagi, no kicap/toyu sampai parut dah hilang. Raya haji ni balik kampung kena ‘berbedak’, kononnya sebagai penutup campak (macam2 eh?). Hujan pun tak bleh kena lagi…takut campak tu kuar lagi. Hahaha….sebenarnya selalu kena hujan…biasa laa I mana la reti duduk diam kat umah…ada ja benda or activity outdoor nk buat.

Okay people…that’s all for now. Salam Aidil Adha.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s