Budak-budak buang kes

Semalam me and my roomate, Lynn gi berbuka dekat KFC, Alamanda. Cik kakak tu teringin sangat nak makan KFC. So, memandangkan semalam last I dapat berbuka dengan dia so, lepas keje kiteorang jumpa kat Alamanda. Huhu..nak tahu tak. Cik kakak tu dah habis marah, siap print lagi notes sebesar kertas A4, katanya nak tampal kat rumah. Supaya budak-budak kat umah tu baca. Hahaha…pic tu I ada letak dekat bawah. Nice view. Hahaha.. Wa tatak sangka lo, itu budak-budak ho manyak pandai main kate-kate. Ingatkan orang kampung tatak pandai guna itu ayat power ho. Hahaha. Kelakar pun ada, dieorang tulis notes kiteorang tak de pun nak reply ke apa ke. Sekadar senyum je la. Ni kiteorang letak notes yang memang kena dekat dieorang, tapi tak nak ngaku. kalo nak tegur pakai mulut bleh je, tapi takut gaduh plak. So kiteorang guna la pendekatan yang macam dieorang guna, tampal notes. Hahaha…dieorang memang psyco. Aduss…siannyerrr.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s