Last Weekend in KL for Ramadan

Hujung minggu kali ni adalah hujung minggu terakhir I di KL, insyaAllah (actual last weekend of Ramadan, I akan berada di kampung dengan family). Macam dua weekend yang lepas, sekali lagi I akan ke rumah my cousin, Kak Fuziah. Maybe sebab bosan berbuka berdua je ngan roomate. Kalau gi sana tak le rasa sunyi sangat time berbuka and sahur tu.

 

Actually, I rindu sangat ngan my lil sis, Nadia. Entah ape sebabnya, sejak balik dari Kulim 2nd day of Ramadan hari tu, kiteorang dah tak jumpa. Nak berbuka sama-sama pun tak dapat. Sibuk dengan keja agaknya dia tu. She’s a stuff nurse, so I faham la yang working hours dia tak sama macam I. Weekend pun kena keja. Tapi pelik jugak sebab kiteorang bukannya jauh sangat, Putrajaya-Cheras. Kalau nak jumpa tu boleh sangat. Tapi entah la, mungkin tak de rezeki kut nak berjumpa.

 

Next week, 26th September 2008, Friday lepas Zuhur, cousins and I bertolak balik ke Utara, insyaAllah. They will drop me at Seberang Jaya as their heading to Alor Setar. So, tak la susahkan dieorang nak hantar masuk Kulim pulak. Si Nad, tak dapat cuti raya tahun ni, raya ke-4 baru dia cuti. So, if tak jumpa sebelum I balik kampung next week, bermakna raya ke-4 baru kiteorang dapat jumpa. Then raya ke-5, I dah nak kena balik KL cos’Monday, 6th October 2008 dah start keje. Bermakna kurang 24 jam dapat raya dengan dia. Hahaha… tu masing-masing belum ada family sendiri lagik. Kalau dah kahwin nanti lagi susah. Kena buat perjanjian dulu sebelum balik raya. (Fasa perubahan yang sukar I nak terima)

 

p/s: Nad, if you happen to read this post, I would like you to know that I miss you so much😉

2 thoughts on “Last Weekend in KL for Ramadan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s