Updates:13,14 Ramadan 1429

13.09.08 – Happy Birthday Walid……love you so much!!😉

Last weekend lepak kat umah Kak Fuziah di Puchong. Kebetulan Kak Faizah pun ada sama, datang nun jauh dari Alor Setar. Saja nk berbuka sama-sama. Ramai-ramai ni meningkatkan selera makan masing-masing. Hahaha…me pun makan banyak jugak. Tak terkira banyaknya… bulan pose ni bukan bulan boleh kuruskan badan, tapi menaikkan berat badan ada la… heeeeee, nafsu, nafsu….

Saturday,13.09.08 we all went to PKNS, Shah Alam. Gi survey baju. MasyaAllah, punyer la ramai orang. Pening kepala. InsyaAllah I will go again, nak pi beli baju for my sister’s wedding this coming November. Pink karer tau. Hehehehe.

 

Then gi pasar segar Pak Lang beli barang basah, nak masak untuk iftar. Kak Fuziah masak udang masak lemak dan ikan belah belakang yang sememangnya my favorite.

 

The next day, Sunday 14.09.08, we all went to Subang Parade, tak beli pape pun just jalan-jalan. Baju cantik-cantik, but very expensive. Ada yang mencecah RM1200++. Ape yang mahal sangat pun tak tau la.

 

Then we went to Bazaar Ramadan at Bandar Sunway. Beli kueh abuk-abuk and pulut inti. Iftar hari Ahad tu, kak Faizah masak special sket, Mee Hoon Lakna. Sedap.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s