Menghitung Hari

Menghitung hari… hmm… tak sabar nak tunggu hari jumaat ni… BALIK KAMPUNG!!! Dah 2 bulan tak balik Kulim. Last balik masa adik I, Nad tunang. Dan 2 bulan jugak tak jumpa my Walid and my youngest bro, Othman (I called him Hero Kecik). Mak ngan Ina dah tak jumpa dekat sebulan, cos’dieorang ada datang KL awal Ogos ari tu.

 

At first nak balik naik bus jer, tapi alih-alih Nad and her fiancé pun nak balik jugak cosMonday off day, replace Merdeka Day yang jatuh pada hari Ahad. So, balik naik kereta. Hahaha…tak de la penat sgt, kan? Nak balik KL pun tak yah nak susah-susah ikut time bus. Balik je bile time pun. Tapi plan nak balik lama sket. Ingat nak amik cuti 2 hari, Selasa and Rabu tapi masalahnya tak tau lagi samada my annual leave dah approved or belum. Keberangkalian nak kena reject tu agak tinggi cos’keja mmg banyak sangat kat office tu. So, redha je la. Dapat ke tak dapat, balik tetap nak balik😉

 

p/s: Dah lama tak makan masak pindang yang mak buat. Heee… sedapnya😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s