Monday Morning Fever

Monday 18.08.2008 – Suddenly this morning rasa mcm malas nak bangun gi keja..huhu…biasa laa…pagi-pagi Isnin macam ni…nk mulakan balik hari pertama dalam minggu bekerja. Tambah pulak Saturday masuk office. Dapat sehari je cuti for weekend. Pheww…but, I really had a great Sunday. Dapat lepaks sm2 dgn my roomate and also dapat build up balik some cracked yang ada between me and my other two housemates.

Sunday (17.08.2008)-Sehari Bersama Datuk Siti Nurhaliza-morning…woke up dalam jam 9.30. Took my shower as usual, then had my breakfast (hot Milo+biscuits) with my roomate, Lynn. Lepas tu macam biasa ngadap my notebook. Bc some notes smbil dgr lagu Datuk Siti Nurhaliza. Kebetulan my other two housemates (Ira+Ain) ada kat rumah. So dapat jugak laa beramah mesra sket ngn dieorang smbil dieorg melayan anak-anak belaan dieorg tu (hamsters). Rupa-rupanya boleh je kalo nak kuarkan hamba-Allah tu dari kandangnyer..hehehe. Then jam 11.00am, perut dah meragam balik. So Lynn and I decided untuk gi lunch kat Presint 9. So nice sebab ari tu kiteorg gi ngan bus. Hahahaha….nice trip walaupun agak memenatkan cos’cuaca panas giler. Balik from lunch, kiteorg ngadap notebook lagi, si Lynn tu dah giler main game skang, I pulak tgk balik sume videos/records Datuk Siti Nurhaliza nyer show. Last-last Lynn pun join sama.

Lynn: “Wargghhh….sian Siti, satu hari tak berenti nyanyi.”

Me:”Yup….Sehari Bersama Datuk Siti Nurhaliza.”

One thought on “Monday Morning Fever

  1. miss u gile sis..:((
    try to contact u tp x dpt..kak nana pun asked bout u..
    neway juzt nak gtau,aunty AJf Ot dh meninggal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s