08.08.08

08.08.08 – what a nice date. Kalo dapat jadikan tarih cantik ni sebagai tarikh perkahwinan alangkah bestnyer….just for fun. Kalo nak ikutkan tarikh ape pun, asalkan dirahmati Allah, tentu bahagia, kan?

Hari ini, sempena tarikh yang cantik ni, apa yang istimewa buat diri anda? Buat I, ada laa beberapa hal yang buatkan I rasa hari ni hari yang istimewa.

πŸ˜‰ Ari ni hari Jumaat, hari terakhir dalam minggu bekerja (esok dah masuk weekend, CUTI, yey!)

πŸ˜‰ Ari ni jugak my Mom and my younger sister, Ina turun KL (dapat jugak jumpa dieorang setelah 2 months tak balik kampung)

πŸ˜‰ Dan tak lupa juga buat Tuhan yang satu kerana masih memberikan I peluang untuk bernafas lagi pada hari ini dan harapan agar diberikan kesihatan yang baik untuk sepanjang hari ini dan hari-hari yang seterusnya.

2 thoughts on “08.08.08

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s