Updates on Cuppycake22

Hello August! Cepat eh, dah bulan August. Tak lama lagi Ramadhan pulak. Pas tu Syawal. Pas tu akhir tahun. Pas tu…berapa banyak pas tu la….

 

Nothing much to tell you guys, just that nak update my activities for the past one week.

 

Thursday 31.07.2008

Tak masuk office (MC)

0900 gerak ke bank settle bills payment

1000 gerak ke Cheras, Bdr Sri Permaisuri (basuh kereta+breakfast) , x jadi lepak umah Nadia cos’Sina wasnt @ home

Gi Tesco Ampang, beli table fan (dah sebulan tido tak berkipas @ Putrajay. Yeye dah ada kipas, Alhamdulillah)

1430 amik nadia kat PCMC, gerak ke MINDEF (jumpa Chut)

kat MINDEF cabut 3 batang gigi, 2 smalls and 1 big (Huarghhhhhhh, siap kena jahit lagi cos’cabut gigi geraham bongsu)

1700 Taman Connought drive thru McD, ayang goreng for Nadia and bubur ayam for me, then gerak ke Putrajaya pick up my things (lepak Cheras)

 

Friday 01.08.2008

      MC

Rest kat umah (tgk tv, tido, baca magazine, etc.)

Dapat sms from Nana (my cuzy) ajak tgk muvee kat Alamanda (so plan balik Putrajaya esoknya, kebetulan Nadia pun tak de kat umah weekend, busy ngan her future sister-in-law’s engagement)

 

Saturday 02.08.2008

0900 gerak ke Ampang jumpa Datuk Nasrul amik my new N80 (2nd hand sebenarnya, i letak nama dia Sugarplum)

1000 gerak ke Alamanda, Putrajaya cos’janji meet Nana kat sana kul 1100

1200 noon show Sex and The City (**** out of 5 – tidak membosankan)

zohor @ Alamanda’s surau

jalan-jalan cuti mata (I bought a bag from Primavera, nice. Kak Fuziah pun berkenan)

 

 

then terus gi Puchong (kak Fuziah ajak lepak @ her house)

Amik kereta kak Fuziah kat car service centre, then gerak ke Giant Bandar Puteri. Beli barang nak masak. (I bought some Cadbury chocs, bleh makan sambil tengok TV)

 

Sunday 03.08.2008

Bangun, tgk TV (kak Fuziah keluar gi bayar her bills, and went to market beli ikat cencaru (nak masak ikan belah belakang..yummy…teringat kat my mom and her cooking, Nana kena gi school ada program ngan student)

1200 noon tolong kak Fuziah kat dapur (tolong sikit-sikit je, then dia suh I naik atas tengok Melodi…hehehe)

pas lunch tgk TV lagi

1830 Nana came home, I pun dah siap nk balik

Makan cucur cempedak ngn both of them, then terus gerak ke Putrajaya

 

p/s: sakit, penat but a very enjoyable weekend. Thanks to all😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s