Dua Ketul Kura-kura dan Segugus Anggur (cont.)

Erm….hebat betul penangan tajuk kisah aku dalam post yang sebelum ni.yesterday, one of my housemate yang kebtulan juga one of my blog’s reader ada komen pasal post i about penjodoh bilangan. bincang punya bincang, rupa-rupanya ada yang cakap penjodoh bilangan untuk anggur memang betul gugus/segugus. So, yang salah cuma ‘dua ketul kura-kura’ laa……tapi i masih tak yakin. so, pagi ni masuk office terus ‘google’ dan cari penjodoh bilangan yang tepat untuk anggur. bukan sahaja dapat jawapan untuk anggur malah untuk objek-objek yang lain. kalau nak tau bleh klik penjodoh bilangan. link ni i dapat dari satu forum phrasebase.

Apa yang i dapat dari laman tersebut, gugus/segugus boleh digunakan untuk buah-buahan dan juga benda. tetapi bukan semua jenis buah la.benda pun mungkin kunci. erm….so people, moral of the story, belajar dari yang pakar dan baca dari sumber yang tepat.hehehehe……

(P/S: terima kasih kepada tukang beri komen untuk post yang lepas…siwai)

 

4 thoughts on “Dua Ketul Kura-kura dan Segugus Anggur (cont.)

  1. hehehe..dh register eik?? nanti i check yea…secreatry i tido la..tu yg tk update..hehehe…x nak eik??
    okay what pakej ngajar bm ngan kelas ting tong..laughter is the best medicine in life what..:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s