Wahai orang-orang kampung!!!

huhu…i’m writing again. tag kt atas tu selalu I guna time sengal…hehe…di rumah laa….kalo kat office time sengal tak bleh buat keje giler…kena berlagak cool je. apatah lagi skang ni dah tukar profession lagi. dari TTDI ke Puchong dan ke Putrajaya. penat tp itulah hakikat kehidupan..perlu melompat sana sini untuk cari pengalaman dan kepuasan. ada orang cakap itu trend skang ni. keje pun kena lompat-lompat.erm….I pun terikut juga dengan trend tu. tp rasanya keje yang skang ni mungkin akan bertahan agak lama dari yang lepas-lepas (insyaAllah). mungkin disebabkan faktor resources…hehehe (sape yang x faham tu..abaikan je laa). selain resources, I suka post aku skang ni…dan juga tugas I. mengadap PC je kojenyer…..bukan setakat kat 9 jam kat office, blk keje..kat umah pun I ngadap PC sejak bertugas kat Putrajaya ni. huhu…so I dah kembali ke kehidupan yang asal..sama macam my life time keje kat Politeknik Kulim dulu. skang ni bleh laa I teruskan dengan keje2 freelance. dh rindu nk buat photo editing, web design.

Sebenarnya untuk post kali ni I nk tulis tentang satu kisah pasangan sahabat (lelaki dan perempuan). bukan loving couple, tapi sahabat. Dan jugak satu lagi kisah tentang ‘dua ketul kura-kura dan segugus anggur’ (khas buat nad). hehehe…tapi oleh sebab sibuk sket ari ni..I buat intro dulu tentang diri sendiri skang ni….so, nk tau kisah-kisah tu..tunggu my next posts kay…

byebye……adios people.

One thought on “Wahai orang-orang kampung!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s