Reaching For The Stars

Reaching for the Stars

“Reaching for the Stars”

Yesterday, drove my housemates and my sis to PWTC. Ada pameran buku kat sana. punye la ramai org. sampai I hilang ditenggelami org ramai. Erm…luckily jumpe blk ngn budak2 tu pas dapat call form my sis, inform dia ada dekat booth Dara.com. beli laa jugak magazine yg ntah ape2. kebetulan cover my fav. actress, Fasha Sandha. huhu…housemates I pulak giler novel2 melayu, ape lagi dieorg lepak lama kat booth novel tu….cari novel2 yang ‘sedap’ untuk blk baca…masing2 borang 3 biji novel…bleh tukar2 baca nnti….hemmmmm..bagus tul…..layan laa selagi boleh….depan booth novel tu pulak ada karangkraf nye booth….my sis & I terlebih rajin…so join laa untuk cmplete karangkraf nye survey..bukan ape…nak dapat hadiah…hehe…byk jugak soklan..smpai jam jari jemari neh…dpat notepad karangkraf (yang tak dijual di pasaran,kata abg kaunter), nivea whitening cream (mini nye la) and novel (tajuk tak ingat pulak, blum belek lagi). kire OK jugaklaa kan??… ;p

Jalan punye jalan…kite org stop kat booth MPH…dok belek2 english novel, ternampak poster Dr. Sheikh Muszaphar (Dr.SMS), dan buku “Reaching for the Stars”… RM18.00 (termasuk poster). warghhh…. ape lagi..terus mata melekat kat buku tu…terus amik dan gi bayar….blk umah mlm tu jugak belek gambar2 die dlm tu….and start baca..content mmg touching giler…. I ngaku ada menitiskan airmata…coz bukan sebarngan org yang tulis buku tu, tapi late Sheikh Mustapha..adik Dr. SMS. sayunye……sesapa yang belum dapatkan buku tu…pegi laa beli untuk koleksi….mcm2 rasa yang u all akan rasa lepas baca buku tu. Syabas untuk ‘TWO HEROES’ ni.

3 thoughts on “Reaching For The Stars

  1. Salam, apa khabar? shueqry here…

    Saya juga ada buat review pasal buku Reaching For The Stas ni.

    Memang best membacanya, rasa bersemangat juga.

    -Shueqry-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s